Drone Fotografie en Video: Inspectie Voor de Industriële Activiteiten

Dr. Hans Kammerer, CEO van Robotic Factory Solutions, geeft ons een verhaal over hoe hij en zijn team bouwde drones met de missie om fabrieken te inspecteren, ongeacht of er waren mensen op de grond. Tijdens zijn toespraak, toonde hij hoe drone fotografie en video zou worden gebruikt in dit soort inspectie.

Inspecties Met Drone

Drones hebben een unieke mogelijkheid om laag bij de grond te vliegen, zonder verlies van hun uitzicht. Het is deze unieke mogelijkheid die hem en zijn team nodig om drones die in staat is het uitvoeren van een verscheidenheid van de inspecties van de industriële activiteiten zijn te construeren.

Om dit te bereiken, werd een robot inspectie methode toegepast. Dit proces omvatte twee hommels, een op de grond en de andere aan de bovenkant van de tweede dar, met camera's aan de onderkant van de tweede dar aangebracht.

Door het versturen van een commando van de grond naar de tweede drone, zouden beide drones informatie heen en weer te communiceren. De door de twee drones verzamelde informatie zou dan worden geanalyseerd door de grond team, bepalen of er problemen zijn die onmiddellijke aandacht vereist waren of als het was gewoon een eenvoudige mechanische probleem dat alleen zou nemen een paar minuten naar het adres. Door beide drones verzenden van commando's tegelijk, kunnen ze bepalen welke van de drones momenteel in werking was.

Tijdens de inspectie proces, zou de grond team de grond team te informeren over de drone die werd bediend door de persoon die up was op het dak. Zodra deze informatie is ontvangen, zou de grond team stuurt commando's naar beide drones om ofwel terug te keren naar de basis van de drone of ga terug naar de grond, afhankelijk van welke van de drones is momenteel in gebruik.

Deze methode zorgt voor een snelle beoordeling van de problemen, en zoals de naam al aangeeft, controles vanuit de lucht.

Ook interessant

Drone fotografie en video

Luchtfotografie en Video - het Maken van Hoge Kwaliteit foto 's en Video' s met Behulp van Onbemande VoertuigenNaarmate de technologie en toepassingen ...

Lees verder

Drone Fotograaf

Dit bewijs is nuttig geweest voor de wederopbouw- en herstelinspanningen. Bij het kiezen van de luchtfotograaf is het erg belangrijk dat je iemand vi ...

Lees verder

Drone Fotografie

Drone Fotografie En Video is de Toekomst van de FotografieAls u geïnteresseerd bent in Drone fotografie en videokunst dan zal ik u vertellen waarom j ...

Lees verder