De Basis van drukplaten

De Beletteringen is een van de oudste drukpersen gebruikt grafiek. Sommige exemplaren van de late jaren 1700 en vroege jaren 1800 werden gemaakt op een houten frames die niet meer in gebruik zijn. Het produceert een witte kopie van een drukplaat door het aanbrengen van inkt op het oppervlak van het frame en verhitten tot de gewenste temperatuur.

Beletteringen

Hoewel de Beletteringen wordt niet vaak gebruikt vandaag de dag, het is nog steeds op grote schaal beschikbaar als een reproductie van dit soort afdrukken. Een nauwe replica van het Beletteringen is te zien in een groot aantal scholen in Duitsland en vele andere landen.

Drukplaten vervaardigd uit verschillende materialen, afhankelijk van hun gebruik. Bedrukte platen kunnen worden vervaardigd uit glas, aluminium of metaal.

Voor een printer met een plaat als een bedrukt instrument moet worden gemaakt van een speciaal materiaal bekend als thermische kunststof. Hierdoor materiaal dat het proces mogelijk maakt. Door koeling van het bord, kan de inkt worden aangebracht op het oppervlak van het frame.

Na afkoelen kan de thermische kunststof worden verwerkt in de verschillende vormen beelden of tekst te creëren. Hierdoor kan de te drukken afbeelding op een substraat dat niet poreus is.

In het verleden, de enige materialen die worden gebruikt voor het afdrukken op papier werd. Vandaag de dag is het gebruikelijk om printers gemaakt van kunststoffen, metalen, en zelfs stoffen te vinden. Fabrikanten gebruiken alles van papier, folie en leer om stof om een ​​verscheidenheid van verschillende drukplaten te maken.

Ook interessant

Drukkerijen

Hoe om te Gaan Over het Krijgen van een Goede drukkerijPrinting is een essentiële industrie in onze moderne tijd. Printing is een gezichtsloze bedrij ...

Lees verder

Beletteringen

De Basis van drukplatenDe Beletteringen is een van de oudste drukpersen gebruikt grafiek. Sommige exemplaren van de late jaren 1700 en vroege jaren 18 ...

Lees verder

Briefpapier Drukken

Hoe een Briefpapier Bedrijf Kan Profiteren van Uw BedrijfProfessional briefpapier geeft het publiek een duidelijke indicatie van wie je bent als een o ...

Lees verder