U kunt nu toegang tot de connector waar u een lange, dunne draad te vinden. Schakel de iPhone met behulp van de schakelaar. Dan moet je de klep opent door te drukken en het loslaten van de knop. Nu kunt u de aansluitingen te verwijderen en te schakelen als je nog steeds problemen met de toegang tot connector.

De connector die u hebt verwijderd, wordt gebruikt om het nieuwe scherm aan te sluiten. Verbind de juiste wijze worden gepositioneerd, omdat de display verbinden met de telefoon. Als u uw telefoon in de hand, kunt u nu verwijderen van de ruit.

Na het verwijderen van het glazen paneel, zul je nu moeten de kabels en schroeven los te koppelen. Voordat u de kabels los, er zeker van zijn dat alle andere aansluitingen zijn volledig losgekoppeld. Je wilt niet om schade op de iPhone hebben of het zal uw telefoon te vernietigen wanneer u deze te herstellen. Dus, zorg ervoor dat alle aansluitingen worden genomen voordat je ze los te koppelen.

De voordeur van de iPhone is nodig om toegang te krijgen tot de aansluiting aan de bovenkant van de telefoon. Wilt u uw iPhone te herstellen, moet u de schroeven te nemen uit de onderkant van de deur. Zorg ervoor dat u de stekker uit de schroeven zodat u uw iPhone niet zal beschadigen terwijl het proberen om het te herstellen.

Je zal nu moeten de connector van de onderkant van de telefoon te verwijderen. Zorg ervoor dat de kabel volledig losgekoppeld. U wilt niet het risico schade aan uw iPhone terwijl het proberen om het te herstellen.

Als je het moeilijk vindt om je iPhone te herstellen, is het beter om de hulp van een technicus te nemen. Het inhuren van een professional bespaart u veel geld, evenals bespaart u een hoop stress en zorgen. Zij zijn ervaren in het omgaan met iPhones, zodat ze gemakkelijk uw iPhone voor u kan herstellen. Je kunt ze ook vragen om een ​​aantal handige tips om u te helpen bij het herstellen van uw iPhone.

.

Ook interessant

Iphone reparatie

iPhone ReparatieAls je je iPhone voor minstens een paar maanden heb gehad, dan bent u waarschijnlijk bewust van de noodzaak om het te controleren op ...

Lees verder

Reparatie Iphone

iPhone Reparatie TipsIPhone reparatie is nu een eigen industrie, met duizenden iPhone reparatie winkels, springende tot in de Verenigde Staten. Deze w ...

Lees verder

Herstellen Iphone

U kunt nu toegang tot de connector waar u een lange, dunne draad te vinden. Schakel de iPhone met behulp van de schakelaar. Dan moet je de klep opent ...

Lees verder