Leasing Vs. Aankoop

Veel mensen denken dat de financiering is een manier om betere financiering tarieven, die vaak niet zal worden goede deals te krijgen. Maar dit is niet waar. Het hangt af van uw credit score en hoe lang u van plan om de auto te gebruiken. Hier zijn enkele tips om u te helpen een beslissing te nemen.

Financiering

De begroting van de hoeveelheid geld die je nodig hebt om te lenen aan de aankoop van uw voertuig. Bepaal welk bedrag u kunt besteden en dan kijken naar de rente. Een lager tarief misschien niet zo hoog als je denkt dat het is. Zorg ervoor dat u het geld zal hebben op de hand wanneer de looptijd eindigt.

Bij het zoeken naar een goedkope lening, veel mensen negeren de maandelijkse betalingen. Als je echt van plan om uw auto voor meer dan een jaar blijven doen, wil je opzij te zetten een bepaald bedrag per maand voor de betalingen. Dit kan de enige keer zijn dat u geld voor betalingen, zodat u het wilt verstandig te gebruiken. In plaats van al onze kaarten op de maandelijkse betalingen, kijken naar de verschillende leningen beschikbaar zijn en ze te vergelijken met elkaar.

Het leasen van een auto kan goed zijn, omdat je niet hoeft te betalen als veel belangstelling. Maar je ook niet krijgen om de auto te rijden totdat de huurperiode is voorbij. Je hoeft ook niet de eigenaar van de auto, die mooi zijn als je alleen van plan om het te gebruiken een paar maanden.

Een veel voorkomend type van leasing is een "mezzanine" overeenkomst. Hier lening u de auto naar een ander bedrijf voor een periode van tijd. U niet de eigenaar van de auto, maar je nog steeds te maken maandelijkse betalingen. Met een mezzanine-financiering plan, zult u niet in staat zijn om terug te gaan en een nieuwe auto voor zo lang als u eigenaar van de auto.

Ook interessant

Leasing

Huren Voor Een Eigen Huis - Hoe Het WerktDe meeste mensen te verhuren aan eigen eigenschappen. Dit zijn algemene investeringen die een persoon die huu ...

Lees verder

Financiering

Leasing Vs. AankoopVeel mensen denken dat de financiering is een manier om betere financiering tarieven, die vaak niet zal worden goede deals te krijg ...

Lees verder

Leasing

Toch heeft hij of zij voor een bepaalde periode, die meestal varieert van een paar maanden tot vele jaren overeengekomen huur betalen op het terrein. ...

Lees verder