Informatie over Euro Pallet Sourcing

Europallets zijn de grootste pallets in Europa, ze hebben over het algemeen afmetingen van 1500 mm x 800 mm, ze hebben meestal afmetingen van 1800 mm x 1000 mm. Deze pallets hebben een zeer interessante geschiedenis, nadat ze voor het eerst werden ontwikkeld door de gezamenlijke spoorweg van de Europese landen; België, Frankrijk, Luxemburg, Nederland).

Europallet

In die tijd was het enige dat u met deze pallets kon doen, uw goederen inpakken en omdat ze niet groot genoeg waren om pallets op te slaan, waren ze gemaakt van karton. Naarmate de industrie zich ontwikkelde, begonnen fabrikanten zich echter te realiseren dat deze kleine pallets konden worden vervaardigd in de verschillende maten die we tegenwoordig zien.

Pallets kunnen nu worden vervaardigd uit veel verschillende materialen, waaronder karton, plastic of zelfs hout. Er zijn veel verschillende soorten pallets die worden gebruikt voor het verpakken en opslaan van producten.

Als we het hebben over plastic pallets, ze zijn gemaakt van polystyreen en zijn heel gemakkelijk schoon te maken. Ze zijn ook uitstekend geschikt voor het opslaan van kleinere goederen en voorkomen dat ze beschadigd raken. Houten pallets daarentegen zijn gemaakt van hout en het is erg belangrijk dat ze goed worden afgedicht zodat er geen lekken zijn. Er zijn ook speciale soorten houten pallets die bekend staan ​​als pallets van kunststof.

Gebleken is dat het gebruik van de europallet geen schade toebrengt aan uw goederen, aangezien deze niet zo zwaar is als hij eruitziet. Hetzelfde geldt voor houten pallets, aangezien deze ook minder omvangrijk zijn. Dit soort pallets kost doorgaans meer dan andere pallets. U kunt bij online winkels goede deals krijgen voor houten pallets.

Het is belangrijk op te merken dat de grootte van de pallet die u voor uw product gebruikt, afhangt van de hoeveelheid goederen die u erin wilt verpakken.

Ook interessant

Verpakkingen

VerpakkingVerpakking is de kunst, wetenschap en technologie te beschermen of te bevattende producten te koop, distributie, opslag en gebruik. Verpakki ...

Lees verder

Verpakking

Veranderende Trends - Waarom Gespecialiseerd Verpakking Is Belangrijk Voor RetailersDe verpakking is niet alleen voor kleding meer. Ontwerpers zijn h ...

Lees verder

Verpakkingsmachines

Wat zijn de verschillende soorten verpakkingsmachines?De term verpakkingsmachine verwijst naar een verscheidenheid aan machines die een breed scala a ...

Lees verder