Trailers

Hoe u de juiste trailer koopt

Aanhangers en vrachtwagens kunnen worden gebruikt voor het vervoeren van allerlei soorten producten, van mensen tot goederen, en ook voor vele soorten goederen! Sommige aanhangwagens kunnen zwaardere ladingen vervoeren dan andere, die bekend staan ​​als "vrachtwagens". De belangrijkste soorten vrachtwagenaanhangers zijn:

Dry Van Trailers - Dit zijn gesloten aanhangwagens zonder airconditioning. Het grootste percentage goederen dat ter wereld wordt vervoerd, wordt vervoerd met droge trailers. Als de trailer leeg is, hoeft hij alleen maar met meer materiaal gevuld te worden. De meeste vrachtwagens zijn uitgerust met een aanhangwagen voor droge bestelwagens die gebruikt kan worden voor het vervoeren van levensmiddelen.

Vlakke aanhangwagens - Dit zijn het meest voorkomende type aanhangwagen. Het kan ook een autotrailer worden genoemd. Deze trailer heeft geen vloer. De trailer is opgebouwd uit een reeks metalen delen. Vrachtwagens zijn vaak voorzien van dit soort opleggers omdat ze gemakkelijk over ruw terrein te manoeuvreren zijn en ze erg licht en stevig zijn.

Camperaanhangers - Een campertrailer wordt ook wel een favoriete aanhanger voor recreatievoertuigen genoemd. Camperaanhangers hebben een bed, dat kan worden gebruikt als een soort bed om dingen te vervoeren. Deze trailers worden geleverd met een deur, die meestal uit één stuk staal is gemaakt. Andere soorten kampeerwagens worden ook voor commerciële doeleinden gebruikt.

Oplegger-aanhangwagens - Deze aanhangwagen heeft twee bedden die met de vrachtwagen meebewegen. Dit type oplegger is een goede keuze als de truck niet de hele tijd zal worden gebruikt.

Trekkeraanhangwagen - Een trekkeroplegger wordt ook wel een trekkeroplegger genoemd. Het wordt gebruikt om aanhangwagens en ander materieel te vervoeren. Door het grote formaat van een trekkeroplegger neemt deze minder ruimte in op de weg en is daardoor gemakkelijk te manoeuvreren.

Flatbed Trailers - Deze trailer bestaat uit een bak of een frame. Deze opleggers zien eruit als de gewone vrachtwagen waarmee over straat kan worden gereden, maar zijn veel groter. Deze trailers worden veel gebruikt voor commerciële doeleinden.

Ook interessant

Vrachtwagens

De Hindernissen van het Kopen van TrucksTrucking is een zeer grote industrie, en met zo veel keuzes, vrachtauto's zijn een gemeenschappelijk gezicht ...

Lees verder

Aankoop Vrachtwagen

Tips om te Overwegen Wanneer het Kopen Truck For SaleAls u de middelen heeft om een ​​vrachtwagen te koop aan te schaffen, zijn er veel dingen waar u ...

Lees verder

Carrosserie Vrachtwagens

De Vele Toepassingen Van Het Lichaam TrucksOpbouw, ook bekend als auto-trucks worden gebruikt in een verscheidenheid aan toepassingen. De laadbak fabr ...

Lees verder