Wanneer de stroomonderbreker is geactiveerd, kan de stroomonderbreker erg heet worden en een potentieel brandgevaar worden als er geen schakelaar aanwezig is. Zodra de stroomonderbreker te heet wordt, gaat het gas in de zekering ook branden. brand veroorzaken.

Het gevaar is echter vooral groot met schakelaar-onthullingen die zijn geïnstalleerd waar de stroomonderbreker zich in de buurt van de stroomonderbreker kan bevinden. Als u zowel een stroomonderbreker in de buurt van de schakelaar heeft, in plaats van slechts één, of als de schakelaar een veiligheidsuitschakelfunctie heeft, als de stroomonderbreker wordt geactiveerd terwijl de schakelaar in uw stroomonderbreker gesloten blijft, wordt de zekering geactiveerd , waardoor een ontsteking ontstaat.

Plaats daarom uw schakelaarbehuizing altijd op een volledig afgeschermde plek, zoals achter een meubelstuk, zoals naast een muur of achter een stuk plaatstaal. Op deze manier kan een zekering worden geplaatst op een locatie die geen kans heeft om op te warmen als uw stroomonderbreker struikelt. De locatie van de schakelaar-openbaarmaking is afhankelijk van de locatie van de stroomonderbreker en waar uw stroomonderbreker zich bevindt.

Als u een schakelaar heeft die een veiligheidsschakelaar heeft, voorkomt dit dat de schakelaar wordt geactiveerd als de veiligheidsschakelaar niet goed werkt. Misschien vindt u het nodig om de veiligheidsschakelaar of de veiligheidszekering te vervangen, maar er zijn verschillende andere soorten schakelaars en zekeringen die de elektrische stroomonderbrekers van uw huis beschermen.

Lastscheiders worden in veel verschillende delen van uw huis gebruikt. Uw hoofdschakelaars en uw hoofdzekeringkasten worden vaak gevoed door een schakelaarbehuizing, maar de zekeringkast op uw stroomonderbreker en andere elektrische apparaten worden ook gevoed door een schakelaarbehuizing.

Hoewel de veiligheidsschakelaar op uw stroomonderbreker en schakelaar niet uw veiligheidsschakelaar en zekering is, zijn ze toch belangrijk. Ze zijn buitengewoon handig, omdat ze het enige middel zijn om uw zekering te beschermen tegen oververhitting, waardoor de stroomonderbreker kan doorbranden als uw stroomonderbreker niet goed is beveiligd.

.

Ook interessant

Elektro componenten

Elektrische Componenten - Dat Bespaart U het Meeste Geld?Er zijn veel elektrische componenten die nodig hebt op een verscheidenheid van verschillende ...

Lees verder

Raspberry PI

Hoe Maak je de Elektrische Componenten Werken Als Magie!De Raspberry Pi is een van de meest bekende mini-computers, die goed verkocht meer dan 500 mi ...

Lees verder

Alarm systemen

Wat U Moet Weten Over alarmsystemenEr zijn tal van alarmsystemen die vandaag beschikbaar zijn, van draagbare tot de muur gemonteerde systemen. Sommige ...

Lees verder