Wijzig de Batterij van Uw iPod

Om de batterij te vervangen in uw iPod, als volgt te werk: Op het scherm van uw iPod, gaat u naar "Instellingen". Klik vervolgens op "batterij". Scroll naar beneden naar "Update Battery".

Accu Vervangen

Zorg ervoor dat de capaciteit van de maximale batterij te kiezen. U moet ook de capaciteit van de batterij in de ochtend te veranderen en hebben de iPod ingeschakeld voor minstens vijftien minuten voordat je naar bed gaat. Na dit te doen, moet uw batterij mee voor een heel jaar. Het is belangrijk om de batterij in goede staat te houden.

Zorg ervoor dat u de batterij niet zal veranderen door deze los te schroeven op welke wijze of beschadiging van de connector. De connector kan gemakkelijk worden beschadigd wanneer u de batterij te vervangen.

Wees er zeker van dat je verlaat geval de batterij losgekoppeld terwijl u de batterij vervangt. De iPod is ontworpen om warmte op te slaan en om oververhitting te voorkomen. Wanneer de iPod bevat een hete batterij, kan uw iPod net schakelt zichzelf uit onverwacht. Zodra u een klikkend geluid hoort, betekent dit dat de batterij oververhit is.

U moet de batterij op te laden voorafgaand aan het veranderen. Als u probeert om de batterij te vervangen terwijl het wordt opgeladen, is de batterij mogelijk niet volledig opgeladen. Als u in staat om de batterij op te laden, zal u geen belangrijke data te verliezen door van tevoren opladen.

Ook interessant

It services

IT-Diensten: het Vinden van een Goede IT-Services ProfessionalHet is een feit dat alle IT-diensten snel wordt steeds populairder in alle gebieden van ...

Lees verder

Reparaties Laptop

Laptop Reparaties Voorkomen dat de Kostbare Fout van het Kopen van een Slechte Laptop ReparatieAangezien een laptop LCD-scherm is een van de belangrij ...

Lees verder

Reviseren Laptops

Revisie Laptops - Kunt U Overbooth Uw Laptop?Als u een ouder model laptop, is het vaak moeilijker zijn om uw computer soepel en efficiƫnt dan wanneer ...

Lees verder