Bedrijfscontinuïteitsback-up of BCA is een lokaal systeem dat is ontworpen om te voorkomen dat gevoelige gegevens ontoegankelijk worden in geval van een ramp. natuurrampen. Het wordt meestal door de serviceproviders aangeboden op basis van kostendekking en kan worden gebruikt wanneer uw organisatie nog actief is en de gegevens toegankelijk zijn. De gegevens die moeten worden opgeslagen op het cloudgebaseerde BCA-systeem, worden opgehaald nadat het herstelwerk is voltooid, zodat u niet hoeft te betalen voor het ophalen van de gegevens uit de opslag.

Het is Cloud Backup, een webgebaseerde back-upoplossing voor bedrijven. Het voordeel van deze methode is dat de back-upsoftware voor bedrijfscontinuïteit wordt geïnstalleerd op de infrastructuur van de organisatie en dat alle gegevens op één server worden opgeslagen. Deze dienst is ideaal voor kleine en middelgrote organisaties met vrij beperkte budgetten, omdat het zorgt voor maximale beschikbaarheid van data bij calamiteiten die het hele IT-netwerk kunnen treffen.

Kortom, de cloud heeft een belangrijke rol gespeeld in het succes van internet als platform voor gegevensoverdracht en -opslag. Tegenwoordig kunnen gebruikers de best beschikbare service verkrijgen met behulp van online back-upsoftware. en diensten.

Het wordt aanbevolen om grondig onderzoek uit te voeren voordat u een cloudback-upsoftware kiest. Bovendien is het erg belangrijk om de kosteneffectiviteit van cloudgebaseerde back-upsoftware te analyseren en deze te vergelijken met on-premise back-upsoftware om een ​​optimale bedrijfscontinuïteit te garanderen.

Met behulp van cloudgebaseerde back-upsoftware krijgt u de mogelijkheid om uw gegevens snel op te halen en op te slaan, zelfs als uw hardware of netwerk offline is. Zo zorgt u ervoor dat uw gegevens ook bij calamiteiten altijd beschermd zijn.

Er zijn verschillende cloudgebaseerde back-upoplossingen. Enkele van de populaire zijn Carbon Copy Pro, Datadog, Microsoft Dynamics GP, enz. U kunt deze services gratis vinden of voor zowel beheerde als onbeheerde cloudback-up. U moet er echter voor zorgen dat de serviceprovider een bewezen staat van dienst heeft wat betreft het leveren van goede prestaties en betrouwbaarheid.

.

Ook interessant

It services

IT-Diensten: het Vinden van een Goede IT-Services ProfessionalHet is een feit dat alle IT-diensten snel wordt steeds populairder in alle gebieden van ...

Lees verder

Reparaties Laptop

Laptop Reparaties Voorkomen dat de Kostbare Fout van het Kopen van een Slechte Laptop ReparatieAangezien een laptop LCD-scherm is een van de belangrij ...

Lees verder

Reviseren Laptops

Revisie Laptops - Kunt U Overbooth Uw Laptop?Als u een ouder model laptop, is het vaak moeilijker zijn om uw computer soepel en efficiënt dan wanneer ...

Lees verder