Milieu is niet alleen de afwezigheid van iets, het is het gecombineerde effect van menselijke activiteiten op het milieu. Milieu beïnvloedt elk aspect van ons leven, onze gezondheid, ons plezier, onze cultuur, onze economie, onze ecologische duurzaamheid en het milieu zelf. Onze omgeving en de dingen en plaatsen in deze invloed ons, onze gezondheid, onze cultuur, onze samenleving, onze economieën en onze manier van leven.

Veel milieuproblemen problemen beïnvloeden elk deel van ons leven en beïnvloeden ons direct. Deze problemen kunnen opwarming van de aarde, verzuring van de oceanen, aantasting van de ozonlaag, overbevissing, en de vernietiging van planten en dieren leven op te nemen. Deze milieukwesties verschillende elementen, zoals de landbouw, veeteelt, industriële productie, verpakking, afvalverwerking, chemische fabrieken, fossiele brandstoffen, verstedelijking, de drinkwatervoorziening, de productie van voedsel, etc.

Sommige milieukwesties komen vaker voor dan anderen. Hoewel deze problemen zijn de meest voorkomende, zijn ze het minst besproken minst begrepen en minst aangepakt. Bijvoorbeeld, industriële vervuiling is een van de meest ernstige milieuproblemen in de wereld van vandaag. Echter, het is een onderwerp dat is erg belangrijk voor de industriële sector in het Verenigd Koninkrijk en minder besproken dan zure regen, ontbossing en opwarming van de aarde.

Sommige milieuvraagstukken zijn sociaal van aard, maar de menselijke effecten worden gevoeld in andere gebieden. Opwarming van de aarde is een sociaal probleem in de zin dat de opwarming van de aarde effect van het weer, het wild, gewassen, en de natuurlijke habitats van de wereld, en dus een negatief effect op iedereen. Industrieel afval is ook een maatschappelijk probleem, dat het afval dat we maken van onze industrie vervuilt ons milieu en schadelijk voor onze gezondheid, terwijl het maken van de middelen van het milieu duurder te houden.

Andere milieukwesties zijn meer indirect, maar hebben nog steeds menselijke invloeden. Klimaatverandering is een voorbeeld van een milieu-probleem dat effecten die alle mensen en gemeenschappen die leven in de wereld van invloed veroorzaakt. Het is een milieukwestie die globale afkoeling of opwarming van de aarde, dat is een milieuprobleem dat de lucht die we inademen, het voedsel dat we eten, het water dat we drinken, de omgeving waarin we leven beïnvloedt veroorzaakt, en alle dieren en planten en hun habitat. Milieu, of milieuvraagstukken zijn erg belangrijk. In de afgelopen jaren is het steeds duidelijker dat we er niet in slagen aan te pakken en te beheren milieukwesties en maken geen echte vooruitgang in de trend om te buigen worden.

.

Ook interessant

Milieu

Stappen om het Milieu te HelpenDe kern van elk bedrijf, groot of klein, is een bezorgdheid over het milieu. Of het nu gaat om het kennen van de omgevi ...

Lees verder

Recyclage

De Milieu-Impact van RecyclingRecycling heeft een zeer gunstig proces voor alle levende wezens zijn, want mensen zijn begonnen met het verzamelen en r ...

Lees verder

Afvalbehandeling En Afvalverwerking

Belang van de Behandeling en Verwijdering van AfvalUw lokale afvalbeheer en afvalverwerkingsinstallaties wordt verwacht dat verantwoordelijk is voor ...

Lees verder