Sommige studenten die buiten leven van de stedelijke gebieden zijn in staat om het effect van het milieu op de gezondheid en het welzijn van hun gemeenschap te waarderen. Veel studenten zullen het goed doen in de klas, terwijl het milieu is anders voor hen op de campus.

De milieustudies tarief zal de impact van het klimaat en de omgeving van de school hebben op de manier waarop studenten studeren en hun dagelijkse activiteiten te evalueren. Factoren die overwogen kunnen worden zijn of het klimaat en de geografische ligging van de school impacts leren. De beoordeling zal informatie bevatten over de hoeveelheid zonneschijn de school ontvangt, luchtkwaliteit, neerslag, en of de school heeft bepaalde planten die dienen als leefgebieden voor wilde dieren.

De milieu-studies rating is ook nuttig voor de beoordeling van leerlingen. Sommige scholen hebben een campus klimaat rating en zal ook milieustudies ratings. Er zijn scholen die dit gebruiken als een manier om het belang van verschillende aspecten van het milieu, zoals parken en wilde dieren te beoordelen, aan studenten.

Sommige universiteiten hebben studies tarieven milieu gecreëerd voor bepaalde scholen. Zo hebben de Florida State University, University of New Hampshire, en het College van William en Mary een rating systeem om milieu-studies aan die scholen te beoordelen gecreëerd. Alle drie hebben verschillende criteria voor het beoordelen van hun studenten.

Een gestandaardiseerd milieustudies tarief is belangrijk voor iedere school, omdat het een basis voor het meten van het leren van studenten en de invloed van de omgeving op het leren. Het kan een basis voor het toelichten van hoe de omgeving van invloed op de gezondheid van de studenten. Leerkrachten moeten deze rating te gebruiken om hen te helpen plannen van hun lessen, maar ook om studenten te helpen begrijpen hoe ze het meest effectief te leren.

.

Ook interessant

Milieu

Stappen om het Milieu te HelpenDe kern van elk bedrijf, groot of klein, is een bezorgdheid over het milieu. Of het nu gaat om het kennen van de omgevi ...

Lees verder

Recyclage

De Milieu-Impact van RecyclingRecycling heeft een zeer gunstig proces voor alle levende wezens zijn, want mensen zijn begonnen met het verzamelen en r ...

Lees verder

Afvalbehandeling En Afvalverwerking

Belang van de Behandeling en Verwijdering van AfvalUw lokale afvalbeheer en afvalverwerkingsinstallaties wordt verwacht dat verantwoordelijk is voor ...

Lees verder