Huwelijk en Rokers - als een Bruid draagt een Sigaret Terwijl Verzorgd?

Bruidsjurken en roken hebben een lange en interessante geschiedenis. Trouwkleding zijn niet altijd hetzelfde als ze nu zijn. In sommige culturen, bijvoorbeeld, Indiase bruiloft kleren waren allemaal wit en werd gedragen door alleen de bruid en bruidegom.

Smoking Kopen

De bruiloft van Indus beschaving in het huidige India was eigenlijk een "banket" tussen twee mensen dat ze zou roken tijdens het eten van de tong van een olifant. Het is deze die voor het eerst brengt de vraag of een vrouw zou echt willen roken tijdens het dragen van haar trouwjurk. De traditie van het roken op bruiloften heeft zich in verschillende landen sinds die tijd.

Roken op een bruiloft is het equivalent van het roken tijdens het rijden. De maatschappij waarin je leeft heeft alles te maken met de redenen waarom je rookt. Er zijn bepaalde dingen die in ons leven belangrijk voor ons zijn. We vinden het moeilijk om te stoppen met roken zodra we zijn verslaafd aan het.

De meeste mensen beginnen met roken als ze tieners en blijven zij hun hele leven. Het is een algemene misvatting dat volwassenen roken zou stoppen als ze maar konden. Maar dat is een oud fabeltje. We zijn allemaal verschillend in de manier waarop we reageren op roken.

We mogen niet het gevoel dat het stoppen met roken, maar in de meeste gevallen is het niet al te moeilijk te doen. Er zijn manieren waarop u uw blootstelling aan tweedehands rook en andere schadelijke chemische stoffen die vrijkomen wanneer je rookt kan minimaliseren. Je hoeft alleen maar de instructies die bij uw machine te volgen.

Roken wanneer je naar het strand is net als roken op een cruiseschip.

Ook interessant

Trouwkleding

Een Goede Manier om te Vinden van Uw Perfecte trouwjurkHet kiezen van de juiste bruidsjurk is geen gemakkelijke taak. Met alle keuzes, kan het nogal ...

Lees verder

Bruidsjurk

Een andere populaire kleur voor trouwjurken is roze. Hoewel wit en ivoor zijn de meest populaire, roze voegt een vleugje zoetheid en sprankelen blik ...

Lees verder

Bruidsjurken

TrouwjurkenEen trouwjurk of formele trouwjurk is de kleding gedragen door de bruid in een formele bruiloft. De jurk van de kleur, stijl, religieuze be ...

Lees verder